MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 10:36

O barmaniță a fost prinsă după gât de un coleg și a rămas nenorocită pe viață! Mulți fac acest gest, fără să realizeze ce pot provoca

Distribuie

O petrecere de Crăciun s-a terminat prost pentru Molly Phillips, o barmaniță de 24 de ani din Cardiff. Un bărbat a luat-o după gât și, fără să realizeze, a strâns-o atâtde tare încât i-a provocat o paralizie facială de care fata nu va mai putea scăpa toată viața.

Imaginile publicate de themirror.co.uk sunt cutremurătoare. Se vede cum fata, când era strânsă de după gât de colegul ei, devenise foarte rigidă, nu mai avea mișcări normale. Bărbatul părea că nu realizează ce face.

Și, când i-a slăbit strânsoarea, fata s-a prăbușit.

Au crezut că a făcut un atac cerebral

Molly a fost transportată imediat la spital, în stare de inconștiență. S-a crezut că a suferit un atac cerebral. Mai apoi, medicii au constatat că Molly suferise o paralizie facială, de care nu va mai putea scăpa niciodată. Ea nu va mai putea niciodată să zâmbească.

Fata s-a întors la muncă și a promis că nu va deschide nicio acțiune împotriva lui Webb, cel care a nenorocit-o. Dar, în timp, ea a constatat că n-a putut depăși teama și că nu mai poate lucra în acel mediu.

Ea a deschis un proces, fiindcă la respectivul local i s-a spus „să treacă peste incident”. Toată lumea a vrut să „îngroape” incidentul, dar fata a ajuns în stare de depresie, fiindcă „nu mai pot zâmbi în fotografii. Oamenii nu bagă de seamă, dar eu realizez foarte profund. Când mă voi mărita, nu voi putea zâmbi în fotografii”.

Ea a explicat ce a motivat-o să-și caute dreptate în instanță. Webb a fost arestat după această agresiune, dar n-a stat mult după gratii și este cercetat în stare de libertate.

„Am lucrat doi ani și jumătate acolo. Am făcut tot ce a ținut de mine. Iar ei s-au dispensat de mine ca și cum n-aș fi contat. Am realizat că nu mai însemnam nimic pentru ei dacă nu mai eram în plenitudinea forțelor. N-am fost niciodată întrebată cum mă simt, care mai e starea mea medicală”, a mai spus Molly.

Ea a adăugat că a rămas cu o teamă de a merge la muncă, mai ales când se afla în preajma agresorului. Dar a primit mereu același răspuns: „Nu avem o baghetă magică aici, ca să reparăm toate lucrurile”. În aceste condiții, ea s-a văzut nevoită să renunțe. Și a cerut instanței să-i facă dreptate.


EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90

Loading...
Comentarii