MENIU CAUTĂ
10 Noi. 2018 18:12

O femeie a găsit o modalitate groaznică de a-și pedepsi soțul pentru infidelități. Nu l-a omorât, dar tot a fost arestată!

Distribuie

O femeie din Africa de Sud n-a mai suportat infidelitățile soțului și a decis să-l pedepsească. Metoda a fost cruntă și i-a adus femeii arestarea sub acuzația de tentativă de omor, a anunțat timeslive.co.za.

Identitatea femeii n-a fost dezvăluită. Nici a bărbatului. Se știe doar vârsta acestuia din urmă: 48 de ani. Femeia l-a pedepsit aruncându-i cu apă fiartă pe organele genitale!

Arsuri de gradul trei

Bărbatul a suferit arsuri de gradul trei și dureri atroce. Totul s-a întâmplat în urmă cu două săotămâni, în casa familiei din Benoni, o zonă de la la marginea metropolei Johannesburg.

Femeia a așteptat ca soțul să adoarmă, l-a dezbrăcat ușor, apoi i-a aruncat cu apa fiartă pe el.

„La fel de mult cum luptăm împotriva abuzurilor comise împotriva femeilor și copiilor trebuie s-o facem și împotriva abuzurilor comise împotriva bărbaților. Oricine încalcă legea, trebuie să plătească”, a spus un reprezentant al autorităților.

O altă femeie și-a înjunghiat soțul, apoi a făcut un selfie cu el!


VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

VIDEO/ Raluka și Liviu Teodorescu, destăinuiri despre relația cu părinții lor: „Ne mai certăm, aruncăm cu chestii unul în altul”

PROCESUL COLECTIV. Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, citat cu mandat de aducere la următorul termen

Loading...
Comentarii