MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 17:57

O femeie a fost zdrobită în fața unui magazin cunoscut de haine. O schelă s-a prăbușit peste ea

Distribuie

O femeie a fost zdrobită în fața unui magazin cunoscut de haine, după ce o schelă s-a prăbușit peste ea. Victima are în jur de 60 de ani iar accidentul a avut loc în fața unui magazin H&M din Londra. Paramedicii au intervenit imediat și au dus-o la spitalul de urgență, la unitatea de traume majore. Femeia lovită de schela prăbușită are leziuni serioase la picioare.

Un martor ocular a declarat că femeia a fost lovită de schelă în timp ce mergea pe trotuarul din fața magazinului H&M din Hammersmith. 'Dintr-o dată am auzit un zgomot puternic. Toată lumea a sărit să dea schelele jos de pe ea. Era întinsă pe jos, inconștientă' a declarat un alt martor, citat de publicația thesun.co.uk.

'O femeie de 60 de ani a fost preluată de un echipaj al ambulanței, cu leziuni la picioare' a precizat un ofițer al Poliției Metropolitane. 'Totuși, rănile nu i-au pus viața în pericol, dar a fost informat și Serviciul de Siguranță și Sănătate Publică' a mai spus oficialul poliției.

Sursa foto: Google Maps


„Se dorește îndepărtarea pacienților români!” – Prinși într-un uriaș scandal de fraudă, medicii de la AKH Viena se apără cu aceleași replici precum spitalele noastre!


 

 

Loading...
Comentarii