MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2019 18:35

O tânără iubește un bărbat cu dizabilități. „Relația lor e anormală și dezgustătoare”

Distribuie

O tânără de 25 de ani și iubitul ei cu dizabilități, în vârstă de 26 de ani, îi sfidează pe toți cei ce le critică relația și spun că este "anormală și dezgustătoare".

Hannah Aylward, care are un corp normal, s-a întâlnit cu Shane Burcaw, care are o boală neuromusculară denumită Atrofie Musculară Spinală (AMS), în urmă cu trei ani, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cu toate acestea, au primit comentarii vicioase, după ce au postat o serie de vloguri de inspirație, prin intermediul contului YouTube Squirmy și Grubs, despre relația lor.

„De fiecare dată când postăm un nou episod pe vlogul nostru, inevitabil, apar teorii cu privire la motivele pentru care ne întâlnim pe acest pământ”, a comentat Hannah, pentru The Sun.

Reacțiile răutăcioase la videoclipurile lor au inclus un spectator care a comentat că relația lor a fost „anormală și sincer dezgustătoare”.

O altă persoană a scris fără îndoială că era un tip „bun”, dar a afirmat că partenerul său trebuie să fie pur și simplu îngrijitorul său, altfel vorbim de „niște șuruburi desprinse”.

Alții au susținut încercarea lui Shane și Hannah de a distruge stigmatul.

O altă persoană a postat, totuși, că această relație reală și posibilă îi încălzește inima, mai ales că și ea suferă de aceeași boală.

Perechea – care s-a întâlnit atunci când Hannah i-a trimis un mesaj, după ce a vizionat un documentar produs de Rainn Wilson despre viața lui Shane – a acoperit o varietate de subiecte în videoclipurile pe care au început să le împărtășească, în urmă cu șase luni.

Intr-un vlog recent, ei au discutat despre faptul ca își doresc copii împreună, iar cei 120.000 de abonați ai lor au văzut, de asemenea, cum se îmbracă pe canapea, fac treburi casnice și chiar se bucură de o călătorie spre Pennsylvania.

Scopul nostru este de a normaliza dizabilitatea și relațiile precum a noastră. Când Hannah si cu mine suntem în public, împreună, străinii presupun – în mod obișnuit – că suntem frați sau că ea este îngrijitorul meu plătit ori, chiar mai rău, mama mea. Din cauza handicapului meu și a scaunului cu rotile, oamenilor le e greu să ne vadă ca doi iubiți. Există o varietate de stigmate dăunătoare care înconjoară handicapul, dar una dintre cele mai răspândite idei este că persoanele cu dizabilități sunt incapabile sau nevrednice de relații romantice”, a declarat Shane, pentru sursa citată.

Vorbind despre momentul în care Hannah, care studiază în prezent la Colegiul Carleton din Northfield, Minnesota, i-a trimis acel mesaj, prin intermediul unui e-mail, Shane recunoște că i s-a părut atractivă viitoarea sa prietenă.

„Știam imediat că trebuia să cunosc această persoană. Nu voi uita niciodată felul în care inima mea era atât de ușoară și bătea atât de repede, încât cu degetele mele atrofiate am vrut să-i scriu un răspuns, cât mai repede posibil”, a completat el.

Atunci, au început să vorbească despre FaceTime și SMS-uri, înainte ca Hannah să îl viziteze pe Shane în Pennsylvania. În 2018, cuplul s-a mutat împreună în Minneapolis, Minnesota.

Anul trecut, în România, chinuiți de această boală rară, amiotrofia spinală, adulți și copii bolnavi așteptau un nou tratament.

FOTO – Instagram

VIDEO – Youtube.com/Men’s Health


Citește și… Bittman&Co. au fost în „pelerinaj” la Baia Mare, acasă la cel mai mare admirator Holograf. Au văzut cu ochii lor discurile de la începuturile trupei


 

Loading...
Comentarii