MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2018 23:45

O turistă din Franța a fost acuzată de crimă în Spania: și-a strangulat prietena într-o excursie. Detalii cutremurătoare

Distribuie

O femeie din Franța, în vârstă de 54 de ani, a fost acuzată că și-a omorât prietena, o femeie în vârstă de 58 de ani, în timpul unei excursii pe care ambele o făceau în Spania.

Detaliile cutremurătoare de la această teribilă dramă au fost oferite de cei de la abc.es.

A strangulat-o în mașină și a abandonat-o pe un câmp

Cele două femei au mers în Spania în concediu. Acolo, femeia în vârstă de 54 de ani, a cărei identitate n-a fost dezvăluită, și-a strangulat prietena în timp ce se aflau în mașină.

Ea a dus apoi corpul amicei sale pe un câmp cu instalații eoliene, sperând că nu va fi descoperită. În plus, i-a luat actele și i-a făcut și câteva răni cu un cuțit.

Corpul a fost descoperit de niște muncitori care tranzitau zona pe 18 august. Autoritățile au stabilit că femeia fusese ucisă cu câteva zile mai devreme și că murise ca urmare a strangulării.

După ce s-a descoperit identitatea victimei, s-a ajuns rapid și la criminală. Aceasta a plecat cu mașina prietenei ucise, i-a folosit actele și cardurile de credit.

Criminala a fost descoperită în orășelul Saint-Sever, din sud-vestul Franței. ea a fost arestată și urmează să fie judecată.

În iulie, și o româncă a fost ucisă în Spania, chiar de soțul ei.


CITEȘTE ȘI: 

Povestea de groază a fetei care a reușit să scape de furia criminalei de la metrou. Magdalena Șerban a împins-o de trei ori în timp ce trenul intra în stație

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii