Orlando Bloom s-a cuplat cu o braziliancă superbă

19 martie 2017 12:37

După despărțirea de Katy Perry,  Orlando Bloom vrea cu orice preț să-și facă o nouă iubită, și se pare că a reușit, informează Radar Online.

Actorul a participat recent la o petrecere, unde s-a consumat mariajuana, pentru a sărbători faptul că a devenit legală în California, alături de mai multe vedete, precum Justin Theroux, soțul lui Jennifer Aniston, de unde nu a plecat singur.

Acesta i-a făcut ochi dulci toată noaptea unui fotomodel brazilian, în vârstă de 30 de ani, Thaila Ayala, pe care se pare că a cucerit-o.

Os melhores e sua nova coleção de sapatos MARAVILHOSOS @morenarosaoficial #morenarosashoes

O postare distribuită de Thaila Ayala (@thailaayala) pe

Cei doi nu doar că nu s-au pierdut din priviri toată noaptea, însă în cele din urmă au plecat și împreună de la petrecere, Ayala, fiind surprinsă de paparazzi în mașina actorului. Acesta este se pare unul dintre cuplurile noi de la Hollywood.

Cês tão pronto p role? ???‍♀️??‍♀️???? _ @t.ishida

O postare distribuită de Thaila Ayala (@thailaayala) pe

Katy Perry și Orlando Bloom au anunțat luna aceasta, la scurt timp după gala de decernare a premiilor Oscar că cei doi nu mai formează un cuplu și au decis să meargă pe drumuri separate, deși toată lumea credea că pentru ei bat deja clopotele de nuntă. Bloom a mai fost căsătorit cu fotomodelul australian Miranda Kerr, cu care a avut o relație de șase ani, cei doi fiind căsătoriți doar trei ani.

Powerful ???? @morenarosaoficial

O postare distribuită de Thaila Ayala (@thailaayala) pe

 

 

Morenando Rosamente na Bahia! @morenarosaoficial #morenarosabeach ? @luizaferraz

O postare distribuită de Thaila Ayala (@thailaayala) pe

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro