MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 10:42

Părinții Melaniei Trump au primit cetățenie americană în baza unei legi criticate dur de ginerele lor

Distribuie

Părinții Melaniei Trump au primit cetățenie americană în baza unei legi criticate dur de ginerele lor. Viktor şi Amalija Knavs au depus jurământul în cadrul unei ceremonii organizate joi, la New York, scrie BBC News.

Avocatul socrilor președintelui Statelor Unite a confirmat că părinții Melaniei Trump au primit cetățenia americană. Cei doi sunt originari din Slovenia și aveau cărți verzi și și-au stabilit reședința permanentă în SUA din februarie.

Pentru ca o persoană să devină cetățean al SUA, trebuie să fie rezidentă legală permanentă, să locuiască în mod continuu în Statele Unite și să dețină cărțile verzi timp de cel puțin cinci ani.

Viktor și Amalija Knavs, în vârstă de 73 și, respectiv, 71 de ani, sunt pensionari și au o relație strânsă cu familia Trump, călătorind de mai multe ori cu familia la Mar-a-Lago și Bedminster, New Jersey. În ţara lor natală, Viktor Knavs a fost vânzător în domeniul auto, iar soţia sa a fost angajată în industria textilă.

Părinții sloveni ai primei doamne Melania Trump au fost văzuți de mai multe ori la Washington de când ginerele lor a devenit președinte.

Cei doi au primit cetățenia în baza sistemul „imigrării în lanţ”, care presupune acordarea cetățeniei americane rudelor de gradul întâi ale unei persoane care este deja cetățean american, o lege intens criticată de Donald Trump.


Citește și: Acesta este proiectul noii legi a pensiilor. Ce noutăți aduce și cât trebuie să muncești ca să ieși la pensie


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Pasiunea secretă a jurnalistului Dragoş Pătraru
Loading...
Comentarii