Prezentatorul Jeremy Clarkson, internat de urgență cu pneumonie severă

06 august 2017 13:41

Aflat în vacanță în Mallorca, prezentatorul TV Jeremy Clarkson a fost internat de urgență cu pneumonie severă. 

Clarkson a avut nevoie de perfuzii și și-a anunțat admiratorii că este în scaun cu rotile. Ba chiar a lăsat-o pe fiica sa să scrie rubrica săptămânală pe care o are într-un ziar, lucru care i-a îngrijorat și mai mult pe prietenii care știu că jeremy Clarkson nu lipsește de la muncă indiferent de condiții.

Anul trecut la emisiunea auto pe care o prezintă pe Amazon Prime, Jeremy Clarkson, cel care în anul 2009, pe când filma emisiunea Top Gear, în România, a spus că intră ”în ţara lui Borat”, iar apoi că ”port această pălărie pentru ca ţiganii să creadă că sunt de-al lor. Mi s-a spus că pot fi violenţi dacă nu le place de faţa cuiva” sau s-a spălat pe față spunând „cât de tare – apă comunistă proaspătă”, mai scrie Sunday Express, adăugând că remarca a fost făcută în pofida faptului că România nu este condusă de comunişti, îi jignește din nou pe români.

În 2015,  Jeremy Clarkson a avut o altercaţie verbală timp de 20 de minute cu Oisin Tymon, producătorul emisiunii Top Gear, apoi l-a agresat fizic. Ancheta internă a BBC a stabilit că prezentatorul TV este singurul vinovat de acest incident, iar la scurt timp a fost concediat.
Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro