‘Prietenul meu nu ejaculeaza’

20 martie 2008 16:54

Sunt o femeie norocoasa. Am un partener sexual de neegalat. Prietenul meu este un superbarbat, facem sex ore intregi, uneori pana la epuizare. Eu ma simt fantastic, am multe orgasme, doar ca el nu ejaculeaza. E bine sau e rau? Manuela O., Tulcea.
Raspunsul il asteapta si E. A. din Bucuresti.?ntr-adevar, prietenul tau este un barbat greu de egalat. Din pacate, are o afectiune foarte rara, care se numeste aspermie psihogenica. Ea seamana cu ceea ce ai descris in scrisoare: prietenul tau poate fa

Sunt o femeie norocoasa. Am un partener sexual de neegalat. Prietenul meu este un superbarbat, facem sex ore intregi, uneori pana la epuizare. Eu ma simt fantastic, am multe orgasme, doar ca el nu ejaculeaza. E bine sau e rau? Manuela O., Tulcea.


Raspunsul il asteapta si E. A. din Bucuresti.

?ntr-adevar, prietenul tau este un barbat greu de egalat. Din pacate, are o afectiune foarte rara, care se numeste aspermie psihogenica. Ea seamana cu ceea ce ai descris in scrisoare: prietenul tau poate face sex ore intregi, isi etaleaza performantele sexuala, insa nu ejaculeaza. ?n acest caz foarte rar intalnit barbatul are o erectie ferma, rigida, dar nu reuseste sa ajunga la un final sexual.

De fapt, aspermia psihogenica seamana cu impotenta absoluta, in sensul ca in ambele situatii barbatul nu atinge orgasmul. Dar, spre deosebire de celelalte forme de impotenta, aspermia are avantajul ca se vindeca destul de rapid cu ajutorul terapeutilor psihologi.

‘Se intampla ca penisul meu sa stea in erectie cateva ore, dupa ce am terminat actul sexual. E grav?’, intreaba E.A. Depinde de situatie. Este un caz cunoscut sub numele de priapism autoprovocat si exista riscul formarii unei cicatrice sau chiar a ranirii penisului. Daca erectia nu dispare dupa sase ore, inseamna ca e nevoie sa mergi la cel mai apropiat spital unde, cu ajutorul unui ac mic, se va scoate sangele din penis.


Numele meu e Cornelia F., am 29 de ani. Mi-am inceput viata sexuala mai tarziu decat celelalte fete si nu am prea multe informatii in acest sens. Este o perioada din luna in care am un chef nebun sa fac sex. Sunt o femeie normala? Estrogenul iti da cheful pentru sex? Cornelia F., Medias.


Esti o femeie perfect normala! In perioada cand are loc ovulatia, trupul femeii elibereaza cantitati mari de testosteron. Acest hormon are rolul de a mari interesul pentru sex. Experimentele efectuate au demonstrat ca in perioada ovulatiei multe femei sunt mult mai interesate de o noapte fierbinte decat in alte perioade.
‘Estrogenul iti da cheful pentru sex?’. ?n prima jumatate a ciclului menstrual, ovarele produc hormonul specific feminin, estrogenul, ceea ce le face pe unele femei sa fie pline de energie.


 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro