VIDEO. Prima apariție a violoncelistului Adrian Naidin, după ce a căzut de la etaj, în timpul unor percheziţii în casa lui

20 martie 2017 21:55

Prima apariție a violoncelistului Adrian Naidin, după ce a căzut de la etaj, în timpul unor percheziţii în casa lui, a avut loc în această seară. Artistul a urcat pe scenă alături de trupa Holograf, la concertul susținut la Sala Palatului.

Prima apariție a violoncelistului Adrian Naidin, după ce a căzut de la etaj, în timpul unor percheziţii, a fost pe scena Sălii Palatului, unde a cântat alături de Dan Bittman. Într-o formă de invidiat, se pare că Adrian și-a revenit complet după trauma trăită în luna septembrie a anului trecut.

Prima apariție a violoncelistului Adrian Naidin, după ce a căzut de la etaj, în timpul unor percheziţii în casa lui

În luna septembrie a anului trecut, violoncelistul Adrian Naidin a fost dus la Spitalul Elias din Capitală, după ce a căzut de la etajul unu al vilei în care locuieşte, în timpul unor percheziţii privind o cultură indoor de canabis. Sursele citate au precizat că poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, miercuri, şapte percheziţii, având informaţii despre culturi indoor de plante de canabis, pentru consum propriu şi pentru vânzare. Într-unul dintre imobilele percheziţionate locuieşte, cu chirie, violoncelistul Adrian Naidin. În momentul în care poliţiştii au intrat în imobil, Adrian Naidin era împreună cu un alt bărbat. Violoncelistul a încercat să sară de la etajul unu, dar a lovit un aparat de aer condiţionat şi a căzut, au arătat sursele citate.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro