MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2018 14:42

Primarul unui oraș a numit două străzi după tatăl său și soacra sa. ”E o realizare considerabilă pentru mine”

Distribuie

Un primar din Republica Moldova a numit două străzi din oraș după tatăl său și soacra sa. Edilul basarabean se laudă cu aceste schimbări, considerându-le "o realizare considerabilă".

Alexandru Botnari, primarul orașului Hîncești din Republica Moldova, a schimbat numele a două străzi după tatăl său și soacra sa: Chiril Botnari și Nadeja Odobescu.

„O realizare considerabilă pentru mine în anul 2017 a fost construcția unui drum regional în municipiul Hîncești. Consiliul municipal Hâncești a decis să denumească strada Chiril Botnari în cinstea tatălui meu, de profesie constructor, care este decedat de 27 ani”, a declarat primarul, potrivi unimedia.info.

Totuși, străzile nu au plăcuțe cu nume. Motivul? Lipsa de fonduri.

În ceea ce privește numele străzii denumită după soacra lui, edilul a precizat că ea merita să intre în istoria orașului pentru că a fost director de școală timp de patru decenii.

„Doamna Odobescu a fost director de școală, de liceu, 40 de ani numai în funcția de director, dar a lucrat în această școală cinzeci și ceva de ani. Este profesoară de engleză, este om emerit al Republicii Moldova”, a mai punctat Alexandru Botnari.


CITEȘTE ȘI: S-a terminat cu pânda din tufișuri a polițiștilor rutieri. Radarele pot fi folosite doar pe mașini de poliție inscripționate și puse în locuri vizibile pentru șoferi


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii