MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2018 22:43

Prințul Charles, anunț important despre Transilvania. ”Cu siguranță nu voi mai putea…”

Distribuie

Prințul Charles este un obișnuit al Ardealului, unde își petrece timpul liber, de 20 de ani. Asta se va schimba însă în viitor, o recunoaște chiar el, pentru că urmează să preia coroana Regatului Unit iar îndatoririle de monarh îl vor reține la Londra. Prințul moștenitor promite însă că nu uită meleagurile noastre și că a investit acolo, pentru fii și nepoții săi.

'Ei sunt motivul pentru care fac tot ceea ce fac aici, mă gândesc la viitorul lor. Dar mă gândesc şi la viitorul copiilor dumneavoastră și ai multor altor oameni' spune Alteța Sa Regală.

Glumeț, prințul Charles spune mereu că este înrundit cu românii pentru că stră-strămoșul său este domnitorul Vlad Țepeș.

'Genealogia familiei arată că descind din Vlad Ţepeş. Aş putea spune deci că sunt bine „înfipt' aici în ţară' spune, cu umor, Prințul Charles, relatează Digi24. El a acceptat să apară într-un film de promovare al Transilvaniei, pentru că iubește extrem de mult această zonă.

Prin fundaţiile patronate de el, prinţul Charles a cumpărat şi renovat mai multe case tradiţionale, unele vechi de secole. Cele mai cunoscute sunt cele de la Viscri şi Valea Zălanului. Toate s-au dovedit excelente pentru promovarea turismului rural. Charles speră ca fiii şi nepoţii săi să se poată bucura cândva de acest mic colţ de rai îmbrăţişat de culmile Carpaţilor.

Realitatea este însă că Prințul Charles va avea de respectat un protocol strict când va prelua tronul după ce mama sa, Regina Marii Britanii, va abdica de la tron, eveniment așteptat în viitorul apropiat. 'Ideea că într-un fel sau altul voi continua exact ca acum, dacă îi voi succede mamei mele, este un nonsens complet. Cu siguranţă nu voi mai putea aceleaşi lucruri ca în calitate de prinţ moştenitor' a spus Prințul Charles.


Citește și: Au trecut de două ori pe lângă moarte! Au scăpat din atacul armat din California, dar și din masacrul din Las Vegas, soldat cu zeci de morți


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii