MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 16:46 , de Cătălin Lupășteanu

Procurorii pornesc pe urmele celor care e posibil să îl fi favorizat pe polițistul pedofil

Distribuie

Procurorii de la Parchetul instanței supreme anunță  extinderea cercetărilor în dosarul de pedofilie a polițistului Eugen Stan , pentru fapte de favorizare a făptuitorului.

Mai precis este vorba de faptele acelor persoane care este posibil ca prin acțiuni sau chiar inacțiuni să îl fi favorizat pe polițist pentru a nu fi tras la răspundere penală.

„În cursul zilei de astăzi, procurorii Secției de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus prin ordonanță extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de favorizare a făptuitorului', se arată în comunicatul de vineri al PICCJ.

Vor să știe dacă polișțistul a fost „acoperit'

Procurorii spun că vor verifica modul în care au fost efectuate cercetări de către Poliția Sector 5 București, Secția 18 Poliție, cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală împotriva unei persoane vătămate, la data de 10 decembrie 2016.

„În mod concret procurorii urmează să stabilească dacă inculpatul Stan Eugen a fost ajutat în scopul împiedicării sau îngreunării cercetărilor efectuate în cauză ori în scopul împiedicării tragerii sale la răspundere penală', mai notează magistrații PICCJ.

Citește și RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese

Loading...
Comentarii