PROGNOZA METEO actualizată. Cum va fi vremea în primul weekend din an

31 decembrie 2015 14:18

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea va fi în continuare geroasă, mai ales în timpul nopții, în toate regiunile țării.

PROGNOZA METEO pentru VINERI
ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în nord, nord-est şi centru şi local în restul ţării. Cerul va fi variabil la senin, exceptând regiunile estice, iar seara şi noaptea şi pe cele din vest şi sud-vest, unde vor fi unele înnorări şi numai izolat va fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe litoral şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 3 grade, iar cele minime între -14 şi -4 grade, mai coborâte în depresiuni, până în jurul a -18 grade. Izolat se va semnala ceaţă cu depunere de chiciură.
LA BUCUREŞTI
Vremea se va menţine rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -9…-7 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.
LA MUNTE
Vremea va fi geroasă, în special dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zona Munţilor Banatului, unde în cursul nopţii vor fi unele înnorări şi izolat fulguieli. Vântul va prezenta intensificări pe creste.

PROGNOZA METEO pentru SÂMBĂTĂ
LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare rece. Cerul, variabil, se va înnora treptat în cursul nopţii, iar spre dimineaţă va ninge. Vântul se va intensifica în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -9…-7 grade.
LA MUNTE
Vremea se va menţine geroasă, în special dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi temporar noros ziua, când pe spaţii restrânse se vor semnala ninsori slabe, însă nebulozitatea se va accentua treptat seara şi noaptea în masivele sud-vestice, unde local va ninge. Vântul va avea temporar intensificări în zona înaltă, iar în partea a doua a intervalului şi în Munţii Banatului.

PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ
LA MUNTE
Vremea va fi în continuare geroasă, în special dimineaţa şi noaptea. Nebulozitatea se va accentua şi va ninge pe arii extinse în Carpaţii Meridionali şi local, mai ales în partea a doua a intervalului, în restul zonei, astfel încât se va depune un nou strat de zăpadă. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu precădere pe creste şi în masivele sudice, spulberând zăpada sau viscolind ninsoarea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro