Prognoza meteo. Cum va fi vremea în weekend, în București și în țară

21 aprilie 2017 16:04

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru acest weekend. Potrivit acesteia, vremea atât în București, dar și în țară se va încălzi ușor.

PROGNOZA METEO pentru SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, deși temperatura aerului va crește față de intervalul precedent. Astfel, valorile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar cele minime între 1 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni. În vestul, nordul și centrul țării, cerul va avea înnorări şi local va ploua. În zona de munte vor predomina ninsorile, iar noaptea, în nord şi în depresiunile Carpaţilor Orientali, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi izolat vor fi condiţii de ploaie slabă spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, cu viteze mai mari pe creste, precum și în deltă.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată, deși temperatura aerului va fi în creştere față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 3…4 grade.

PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi ziua şi temporar va ploua slab. Vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului, apoi treptat va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.Cum va fi vremea în weekend, în București

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro