19 Feb. 2016 17:30

Rămas bun, Ailin Ibraim

Distribuie

Noi, jurnaliștii din redacțiile Ringier România, anunțăm cu tristețe dispariția fostei noastre colege Ailin Ibraim.

Ailin rămâne în amintirea noastră un om minunat, cu suflet cald și un zâmbet molipsitor. O jurnalistă frumoasă, deșteaptă, creativă, un model pentru alte femei, un reper de corectitudine și stil.

În aceste clipe grele, gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, căreia îi mulțumim pentru că am avut onoarea și bucuria să o cunoaștem pe Ailin, să îi fim colegi și prieteni. Ne va fi dor de ea.

940877_10151432143543581_717649408_n

Ailin a ales să facă stilism pentru revistele glossy din dragoste pentru frumos și din dorința de a se exprima vizual în pictoriale inventive, originale, care inspiră.

A fost redactorul-șef al revistei Bolero, publicație pe care a condus-o cu profesionalism, creativitate și spirit de echipă și a realizat coperte și editoriale de modă și frumusețe la nivel internațional pentru revista Unica. Apoi a creat Strike a Pose, un studio de modă și fotografie cu ședințe foto personalizate, styling și consiliere de imagine

Ailin ar fi împlinit anul acesta 37 de ani. Redacțiile Ringier România vă roagă să vă îndreptați gândurile bune spre sufletul ei.

Condoleanțe familie. Rămas bun, “Scumpa”!

Comentarii