«Regina» s-a lansat cu party în şatră

28 septembrie 2008 17:37

Azi începe la Acasă Tv continuarea serialului «Inimă de ţigan»Telenovela „Regina” va debuta astăzi, la ora 20.30, pe micul ecran la Acasă TV. Vineri, ac­­­torii din serial  au petrecut în platourile de la Buf­­­­tea, alături de ziarişti într-o atmosferă de şatră. Actorii care joacă în telenovela „Regina” au petrecut vineri seară în compania ziariştilor la Buf­­tea. Loredana Groza, Flo­­rina Ce

Azi începe la Acasă Tv continuarea serialului «Inimă de ţigan»3767-93791-doua.jpg

Telenovela „Regina” va debuta astăzi, la ora 20.30, pe micul ecran la Acasă TV. Vineri, ac­­­torii din serial  au petrecut în platourile de la Buf­­­­tea, alături de ziarişti într-o atmosferă de şatră.

Actorii care joacă în telenovela „Regina” au petrecut vineri seară în compania ziariştilor la Buf­­tea. Loredana Groza, Flo­­rina Cercel, Ma­­rin Mo­­­raru, Vla­­­­di­­­­­mir Găi­­­tan, Gheorghe Dinică, Flo­­­rin Zam­­­fi­­rescu, Car­­men Tăna­­­­­se, An­­­­­dreea Pătraşcu, Cabral, cât şi ceilalţi co­­­legi ai lor i-au primit pe jurnalişti într-un mod ine­dit. Actorii au jucat câte o scenă din te­­­­­­­le­novelă, în cele pa­­­­tru case în care s-a filmat până a­cum. A ur­­­­mat o pe­­­tre­­­­ce­­re organizată într-un cort, pe pa­­­­jişte, la Buftea, lân­­­gă studi­­­ou­­­­­­­rile Media pro.

Prima serie a telenovelei i-a cucerit pe slovaci

Promovată la târgul de televiziune MIPTV şi la cel de programe TV Discop East 2008, telenovela “Inimă de ţigan” este difuzată din 26 septembrie şi în Slovacia. Producţia a avut un succes de proporţii, înregistrând la primul episod o cotă de piaţă de 35%. Serialul care a depăşit graniţele României va fi dublat în limba slovacă.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro