MENIU CAUTĂ
30 Oct. 2015 21:50

REPORTERUL LIBERTATEA, MĂRTURIE DIN INFERN | ”Mă aflam în club. Am scăpat ca prin minune!”

Distribuie

'Am scăpat ca prin minune. O noapte de distracție a devenit un iad. Dacă mă aflam mai aproape de scenă, mai departe de ieșire, acum poate eram mort!', își începe colegul nostru povestea care îl va bântui ani de zile și care a trasformat măștile și poveștile horror de Halloween într-un iad real, palpabil.
'Incendiul s-a produs din cauza artificiilor. Un efect pirotehnic a aprins un un perete si a fost un foc atat de mocnit ca a ars fara flacara vreo 20 de secunde si apoi au luat foc toti peretii. Oamenii s- au bulucit spre iesire, s-au calcat în picioare, multa lume a ramas inauntru. In loc sa spaga geamurile au mers spre iesire. E de nedescris ce se întâmplă aici. E plin de ambulanțe și de poliție. O salvare pleacă, una vine. Unii tineri sunt resuscitați aici, pe stradă, lângă mine. La câțiva pași de mine e un tânăr care a murit. Tocmai i-a fost constatat decesul. Nu se poate descrie în cuvinte ce se întâmplă. Nu ai cum să nu tremuri când vezi ce e aici. Pare ireal. Nu am crezut că o să văd vreodată așa ceva', își continuă povestea colegul nostru care se află la fața locului.

Și Alexandru Pascu, membrul trupei Goodbye to Gravity, care avea concert în clubul în care a avut loc explozia, a fost transportat de urgență la spital, dar e în afara oricărui pericol. Din păcate, unuldintre membrii trupei nu a fost încă găsit și nici nu i-a contactat pe ceilalți.
În Club Colectiv avea loc, în această seară, un concert de lansare a celui mai recent album al formaţiei Goodbye to Gravity – Mantras of War.
URMĂREȘTE AICI TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN URMA EXPLOZIEI!

Loading...
Comentarii