31 Oct. 2015 21:45

Rețetele bunicii: Zacuscă de pește

Distribuie

Ingrediente: o jumătate de litru de ulei, 1 ½ kg ceapă, 1 ½ kg morcovi, 3 kg gogoşari (sau ardei capia) copţi, 300 g bulion, 1 ½ kg peşte (poate fi macrou), sare, mirodenii pentru peşte.
Preparare: ceapa şi morcovii se dau prin maşina de tocat şi se călesc apoi în ulei încins. Se adaugă puţină apă, iar când începe să fiarbă se adaugă gogoşarii curăţaţi şi daţi prin maşină, peştele fiert dezosat şi dat prin maşină şi, la final, bulionul. Se condimentează după gust şi ţine pe foc, la scăzut, până se ridică uleiul la suprafaţă. Se toarnă în borcane şi se sterilizează la bain-marie.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 19 septembrie 2018. Scorpionii trag unele concluzii greșite
Loading...
Comentarii