MENIU CAUTĂ
05 Aug. 2015 16:48

Revoltă în Poliţie!

Distribuie

Turcul Abdullah Ataş, omul de afaceri beat care acum cinci zile l-a nenorocit pe subofiţer, a fost prins de un şofer civil deosebit de curajos, care l-a alergat', cu viteză ameţitoare, cu BMW-ul său. Bolidul de mare putere a lăsat în urmă toate echipajele de la Rutieră lansate în urmărire şi a ajuns primul la infractorul care încerca să scape.
O imagine incredibilă, ce nu face decât să demonstreze starea jalnică în care se află parcul auto al poliţiştilor din sistemul operativ. De câteva zile, adică de când colegul lor zace în comă profundă pe un pat de spital, poliţiştii care lucrează pe stradă parcă au luat foc. Şi-au amintit iar de felul în care sunt obligaţi să-şi facă meseria: cu maşini vechi, aflate într- o stare de degradare avansată.

Cad tablele de pe Loganurile Poliţiei

E jenant. Folosim nişte jafuri de Dacii de pe care cade tabla. Cum să alergăm după maşinile performante? Nu avem nici o şanşă. De data asta, un civil ne-a ajutat şi l-a prins pe autorul accidentului. Dar altă dată cum va fi? Trebuie să se întâmple o nenorocire, trebuie să moară un om pentru ca să se gândească cineva iar la noi?', ne-a spus un poliţist care lucrează pe stradă.
Tensiunea care mocneşte în rândul poliţiştilor, ce poate fi comparată cu o revoltă dusă în tăcere, nu este străină sindicaliştilor, cei care le reprezintă interesele profesionale. Parcul auto este învechit, este depăşit din punct de vedere tehnic în proporţie de 90 la sută. Vorbim de maşini care au chiar şi 15 ani de serviciu sau de maşini care şi-au dat de mult kilometrajul peste cap', ne-a declarat Vasile Lincu (foto), preşedintele sindicatului poliţiştilor şi vameşilor Pro Lex.
Soţia s-a «mutat» la spital
De cinci zile, agentul şef principal Gheorghe Ionescu este internat la Reanimare, la Floreasca. Soţia sa este permanent la căpătâiul subofiţerului şi aşteaptă o minune. Zeci de colegi ai poliţistului vin, cu rândul, să-l vadă şi să o îmbărbăteze pe femeia care şi-a mutat viaţa pe holurile spitalului. Omul legii este în comă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii