14 Mar. 2018 16:18 , de Cătălin Lupășteanu

Senatorul PNL Marius Nicoară a fost trimis 60 de zile la muncă de ICCJ, în dosarul penal

Distribuie

Senatorul PNL Mariu Petre Nicoară a fost trimis la muncă timp de 60 de zile la o asociație filantropică, după ce instanța a suspendat condamnarea la un an de închisoare, decizie rămasă definitivă.

Mai precis demnitarul a fost condamnat de un complet de trei judecători al ICCJ, în decembrie 2017, la un an de închisoare cu suspendare pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Executarea pedepsei a fost suspendată pe durata unui termen de încercare de doi ani, iar senatorul trebuie să respecte o serie de obligații.

În plus judecătorii au mai stabilit ca senatorul Nicoară să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Asociaţiei Filantropică Medical-Creştină Cluj-Napoca sau Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Acesta a atacat decizia iar completul de cinci judecători de la aceeași instanță a respins apelul senatorului, astfel că decizia primei instanțe a rămas definitivă.

Citește și EXCLUSIV Afacerea „cămine culturale' pe banii statului. De la tradiții la „nunți, botezuri, cumetrii'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 19 septembrie 2018. Scorpionii trag unele concluzii greșite
Loading...
Comentarii