Șocant! O femeie din Constanța a dormit zile în șir lângă cadavrul mamei sale

15 martie 2016 17:48

O constănţeancă nu a putut trece uşor peste moartea mamei sale şi a suferit un şoc psihic ce a făcut-o să stea zile în șir cu cadavrul acesteia în casă.

Descoperire şocantă într-un apartament de pe bulevardul Tomis, din Constanța! O persoană a sunat la 112 şi a reclamat faptul că mătuşa sa, care locuia împreună cu bunica sa, nu mai răspunde nici la uşă şi nici la telefon de câteva zile.

La faţa locului au fost trimise echipaje ale ambulanţei, poliţiei şi ale ISU Dobrogea. Pentru că nu răspundea nimeni la uşă, un echipaj de pompieri a intrat în apartament pe geamul de la bucătărie şi au descuiat uşa.

Când au ajuns în apartament, pompierii au crezut inițial că e vorba de o confuzie, deoarece au găsit-o pe mătușa de 49 de ani în cameră. Aceasta le-a spus liniștită ca mama ei este bine și că doarme în dormitor.

Salvatorii au insistat să o vadă și pe bătrâna de 76 de ani, însă au găsit-o pe aceasta moartă în pat. Se pare că femeia a murit de mai multe zile, iar fiica sa a suferit o traumă, refuzând să creadă acest lucru.

Cadavrul a fost preluat şi transportat la Morga Cimitirului Central unde urmează a i se efectua necropsia şi a se stabili cauzele morţii, dar şi de cât timp era decedată. În acest timp, fiica victimei a fost preluată de un echipaj medical şi urmează a fi supusă unor investigaţii amănunţite.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro