27 Mai. 2017 23:47

Șofer depistat cu 254 km/oră pe A1. Cea mai mare viteză înregistrată în acest an, în România

Distribuie

Șofer depistat cu 254 km/oră pe A1. Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, astăzi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1 Vâlcea – Deva, un șofer bucureștean, în vârstă de 37 de ani, care conducea cu viteza de 254 km/h.

Tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară, polițiștii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile, potrivit unui comunicat publicat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Aceasta este cea mai mare viteză cu care a fost înregistrat conducând un șofer, în acest an. Viteza excesivă și cea neadaptată condițiilor meteo-rutiere reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere în țara noastră.

Distanța, pe autostradă, între Deva și Vâlcea este de aproximativ 220 de kilometri, iar parcurgerea ei cu viteza legală durează circa o oră și 40 de minute.

Economia de timp este nesemnificativă raportată la riscul pe care și-l asumă șoferul care circulă cu viteză excesivă și la riscul la care îi expune pe ceilalți participanți la trafic sau pe pasagerii pe care îi transportă.

Citește și Poliția Rutieră i-a amendat pe vitezomanii de pe A1, A2 și A3, cu sume între 1.305 și 2.900 lei, iar pe unii i-a lăsat pietoni

Un clujean vitezoman s-a crezut la Formula 1. A condus pe A1 cu peste 220 de kilometri pe oră

Veste bună pentru vitezomani. De ce e bine să calci pedala la maxim… din când în când

EXCLUSIV / Vitezomanii prinși de radar au scuze caraghioase. ”Mi-a zis nevasta să nu întârzii la masă”

Comentarii