MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2018 18:05

FOTO | Sophie Turner, extrem de sexy la piscină. Actrița din Game of Thrones a avut probleme cu costumul de baie

Distribuie

Sophie Turner a făcut furori la o piscină din Miami, acolo unde a apărut alături de logodnicul ei Joe Jonas. Una dintre actrițele din îndrăgitul serial Game of Thrones a avut și mici probleme cu costumul de baie, fapt ce nu a putut decât să-i bucure pe paparazzi.

Deși are doar 22 de ani, Sophie Turner a realizat destul de multe. Tânăra actriță care a jucat în The Thirteenth Tale (2013), thrillerul Another Me (2013) și Barely Lethal (2015), a devenit cunoscută mai ales pentru rolul lui Sansa Stark în serialul de pe HBO, Game of Thrones, care i-a adus o nominalizare Young Artist Award.

Recent, Sophie și-a făcut apariția, alături de logodnicul ei, muzicianul Joe Jonas, la o piscină din Miami. Actrița care a purtat un top alb, strâmt și o pereche de bikini de un roșu aprins a atras toate privirile asupra ei.

Bucurându-se de ziua de naștere a logodnicului ei, frumoasa blondă a înotat și a băut cocktailuri în piscină. Pe parcursul orelor în care s-a aflat pe marginea apei, Sophie Turner a avut mici probleme cu costumul de baie, lucru care i-a bucurat pe paparazzi care au surprins momentele în câteva imagini de-a dreptul incitante.


EXCLUSIV/Stela Enache, declarație emoționantă la nouă ani când și-a pierdut soțul, pe Florin Bogardo. 'Sufletul meu, te voi iubi mereu'


 

Loading...
Comentarii