Soțul Biancăi Brad, încolțit de Fisc

18 ianuarie 2016 21:45

Aurel Frăţilă, fostul militar suspectat de terorism şi acuzat iniţial de trafic de arme, a făcut 18 luni de închisoare în Statele Unite. La întoarcerea în România a dat de o altă belea: reclamat de Fisc pentru nişte datorii, judecătorii au cerut verificarea lui la sânge.

Bianca Brad a trăit un şoc puternic, în 2013, când a aflat că soţul ei e acuzat că ar fi vândut arme Iranului, iar americanii l-au suspectat de terorism. Autorităţile de peste Ocean au cerut extrădarea lui, iar ulterior s-a vehiculat că dovezile adunate de americani îl pot înfunda în puşcărie. Nu s-a întâmplat aşa, iar după o condamnare de 18 luni, Aurel Frăţilă a fost eliberat şi a ajuns din nou acasă. În tot acest timp au ieşit la suprafaţă detalii interesante despre afacerile lui. Cum ar fi că partener în tot acest business de vânzare a unor componente militare îi era chiar un general iranian. Toată ingineria ar fi fost făcută prin intermediul firmelor deţinute de Frăţilă, una dintre cele mai importante fiind SC Ahaf Aviation Services SRL. La întoarcerea în ţară, soţul vedetei s-a ascuns şi a încercat să şteargă toate urmele trecutului. Doar că acest lucru se bănuieşte că ar fi fost făcut ilegal. Aşa se face că Aurel Frăţilă are din nou probleme.
Fiscul a mirosit o ilegalitate după ce a aflat că firma lui are datorii de circa 3 milioane de euro, iar judecătorii au cerut ca soţul Biancăi Brad să fie verificat la sânge din nou. “Dispune citarea reclamantei (n.r. – Fiscul) cu menţiunea de a preciza temeiul juridic al acţiunii, de a preciza dacă există date cu privire la săvârşirea de către pârât (n.r. – Aurel Frăţilă) a vreunei infracţiuni în legătură cu activitatea de administrare a societăţii, în sensul dacă reclamanta (n.r. – Fiscul) sau alt creditor înţelege să sesizeze organele de urmărire penală în acest sens, sub sancţiunea suspendării, dispune citarea ambelor părţi cu menţiunea de a exprima punctul de vedere în legătură cu necesitatea efectuării în cauză a unei expertize contabile, în raport de documentele contabile depuse în cursul judecăţii”, au dispus judecătorii. l

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro