16 Noi. 2015 13:24 , de Alina Serea

Statul Islamic, mesaj incredibil după atentatele de la Paris. Care este următoarea țintă a grupării

Distribuie

În înregistrare bărbatul avertizează că toate statele care participă la operațiunile din Siria vor avea de suferit la fel ca și Franța. Bărbatul a avertizat că următoarea țintă  atacurilor grupării Statul Islamic va fi SUA, mai exact Washington.
"Le spunem statelor care iau parte la campania cruciată că, atunci când o vrea Allah, așa cum am lovit Franța, în centrul său, Parisul, jurăm că vom lovi America în centrul său, Washington", spune bărbatul.
Deocamdată nu a fost verificată autenticitatea înregistrării video.

Atentate la Paris

O serie de explozii și atacuri armate au zguduit Parisul, vineri seară. Trei explozii, în urma unor atacuri sinucigașe, au avut loc lângă Stade de France. Președintele Francois Hollande, aflat pe stadion, a fost evacuat de urgență. De asemenea, mai mulți bărbați înarmați au deschis focul în mai multe locații din Paris și au luat ostatici. 132 de persoane au murit și 352 sunt rănite, conform unui bilanț provizoriu. Doi români au murit în explozii.

Locurile în care au avut loc atacuri:

La Belle Equipe, 92 rue de Charonne, arondismentul 11 – cel puțin 19 morți într-un atac armat.

Barul Le Carillon și restaurantul Le Petit Cambodge pe rue Alibert, arondismentul 10 – cel puțin 12 morți în atacuri armate

Restaurantul La Casa Nostra, 92 rue de la Fontaine au Roi, arondismentul 11 – cel puțin 5 morți în atacuri armate.

Stade de France, St Denis, nordul Parisului – explozii în apropierea stadionului, trei atacatori kamikaze morți.

Sala de spectacole Bataclan, 50 boulevard Voltaire, arondismentul 11 – atac armat al mai multor teroriști, cel puțin 85 de morți.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii