MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2014 14:05

Și-au readus golgheterul! Rusescu a semnat pe un an cu trupa din Ghencea!

Distribuie

Raul Rusescu (26 de ani) s-a întors în Ghencea, după un an de chin. Atacantul a plecat pe cai mari din Liga 1, dar nu s-a integrat la Sevilla. Spaniolii l-au împrumutat pentru un sezon la Steaua.

Cele două părţi au negociat aspectele financiare ale transferului, după ce vârful a primit acceptul oficialilor Sevillei de a fi împrumutat la formaţia din Ghencea. Rusescu s-a întâlnit cu preşedintele Valeriu Argăseală şi a semnat un contract pe un an de zile cu Steaua. El va fi împrumutat un sezon, iar campioana României îi va suporta o parte din salariul de 450.000 de euro pe an.

În vârstă de 26 de ani, jucătorul a plecat în vara trecută din Ghencea, din postura de golgheter al Ligii 1. Sevilla a plătit atunci pentru el 2,2 milioane de euro. „Ruse” nu a reuşit însă să se integreze la gruparea andaluză, şi în a doua parte a sezonului trecut a fost împrumutat la Braga.

Raul Rusescu este cel de-al treilea jucător împrumutat de Steaua pentru acest sezon, după Alexandru Bourceanu (Trabzonspor) şi Paul Papp (Chievo). Pe lângă aceştia, în această vară campioana i-a mai transferat pe Arlauskis, Luchin, Toşca, Pham-Huy, Breeveld şi Lemnaru.

21 de goluri a marcat Rusescu în sezonul 2012/2013, când a fost golgheterul Stelei

5 goluri în 13 meciuri a contabilizat românul la Braga, în sezonul precedent

2,2 milioane de euro a costat transferul lui Rusescu de la Steaua

Campioana României la fotbal, Steaua București, a confirmat oficial transferurile fundașului Paul Papp și mijlocașului Alex Bourceanu, ambele sub formă de împrumut. Papp va juca la formația din Ghencea până la finalul acestei stagiuni, cedat de clubul italian de prima ligă Chievo Verona, precizează site-ul clubului din Ghencea. Steaua l-a repatriat pe fostul său căpitan, Alexandru Bourceanu, împrumutat până la finalul sezonului de la Trabzonspor.

Loading...
Comentarii