Studenții pot lucra în Germania în vacanța de vară

06 ianuarie 2016 23:45

Studenţii şi masteranzii care ştiu limba germană şi vor să lucreze în vacaţa de vară în Germania se pot adresa Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Selecţia are loc anual, în baza înţelegerii încheiate între Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Agenţia Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Germania.
Pentru anul 2016, Agenţia Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenţilor români. Potrivit reprezentanţilor ANOFM, la selecţie pot participa studenţii şi masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii.
Atenţie! Cunoaşterea limbii germane este obligatorie. Studenţii şi masteranzii interesaţi trebuie să se adreseze Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu sau din judeţul în care se află instituţia de învăţământ superior la care este înregistrat studentul. Depunerea dosarelor are loc de luni până joi, între orele 9.00 15.30 şi vineri, între orele 9.00 – 12.30 şi se face până pe 15 ianuarie.
Foto simbol

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro