MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 20:59

Sute de oameni, în Piața Victoriei la o lună de la violențele de la mitingul diasporei

Distribuie

Sute de oameni s-au aduant în Piața Victoriei, la o lună de la violențele de la mitingul diasporei. Oamenii au vrut să-și exprime nemulțumirea față de modul în care jandarmii au intervenit pe 10 august.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Oamenii au venit în Piața Victoriei cu vuvuzele, drapeluri tricolore, dar și nu mai multe pancarete. Manifestații similare au avut loc și în weekend, când pianistul Dave Martello a susținut un scurt recital în Piața Victoriei.

Ca și atunci, și acum protestul a fost anunțat pe Facebook.

„Pe 10 septembrie ieşim în stradă în Bucureşti şi în alte oraşe din România şi Diaspora, pentru a cere demisia şi urgentarea anchetării şi judecării tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piaţa Victoriei din Bucureşti. A trecut o lună şi nu avem nicio demisie şi niciun vinovat! Considerăm că principalul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat atunci este Liviu Dragnea împreună cu grupul lui infracţional care a pus stăpânire pe Guvern, pe Parlament şi pe PSD şi doreşte să pună stăpânire pe toată România”, au scris pe Facebook organizatorii protestului.


Citește și:

EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri”

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ce spune deputatul PSD Florin Iordache despre gestul obscen din Parlament
Loading...
Comentarii