19 Ian. 2018 17:05

Telenovelă cu final sângeros. Proxenetul român l-a atacat pe clientul italian cu un cuțit, dar a sfârșit ucis cu propria armă

Distribuie

Crima derulată în dimineața zilei de vineri, 19 ianuarie, într-un apartament din zona Unirii din Capitală, ascunde o poveste ceva mai complicată. Potrivit primelor informații, un italian a ucis un român în urma unei altercații. Libertatea a aflat însă întreaga poveste din spatele incidentului care s-a sfârșit tragic. Se pare că italianul a acționat în legitimă apărare, după ce românul a sărit la el cu cuțitul. 

Potrivit informațiilor noastre, italianul (50 de ani) și românul nu numai că se cunoșteau, dar erau și într-o oarecare relație de amicițe. Așa se face că, în momentul în care italianul a decis să vină în România și-a anuntat amicul – a cărui profesie este de …proxenet. Și ce altceva putea să vrea italianul de un român proxenet? O femeie!

Vineri dimineață, proxenetul român, însoțit de tânăra aleasă de italian (al cărei nume este Carina) s-au prezentat la aeroport, să-și întâmpine oaspetele din Peninsulă. Ca să înceapă ziua frumos, s-au dus cu toții la apartamentul pe care italianul îl are închiriat în București, să bea o cafea și …să stabilească detaliile viitoarei lor înțelegeri. Adica italianul voia, cu tânăra româncă, 'o relație serioasă'.

Potrivit unor surse judiciare, planul românilor era să-l jefuiască pe italian. Așa că, la scurt timp după ce au ajuns din apartamentul din piața Alba Iulia, românul a scos din buzunar un briceag și, sub amenințarea lui, i-a cerut italianului să-i dea banii. Totuși, socoteala nu prea s-a potrivit, italianul nu s-a lasat prădat și a ripostat, cei doi s-au luat la bătaie și, sub ochii îngroziți ai femeii ce spera să petreacă o dimineață minunată, italianul 'a întors arma' și l-a înjunghiat pe roman cu propriul cuțit. Rănit grav, acesta a fugit din apartament, a reușit să ia liftul , dar la parter s-a prabuișit la pământ și și-a dat duhul în scara blocului.

Nu sunt încă informații certe privind persoana care a anunțat la 112, cert este că, în prima fază anchetatorii aveau …un cadavru și nicio pistă. Ulterior, au pus cap la cap lucrurile, iar suspectul principal a fost condus la audieri. Primele date ale anchetei indică faptul că italianul a fost în legitimă apărare.


Cum va fi vremea în weekend-ul 20-21 ianuarie. Va ninge şi sâmbătă, şi duminică în mare parte din ţară, anunţă meteorologii

VIDEO | Poşta Română ia măsuri după dezvăluirile făcute de Libertatea despre haosul din depozite

Leul a trecut de 4,66 lei. Cel mai slab curs din istorie pentru moneda națională, cauzat de schimbarea Guvernului. Care sunt efectele

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 26 septembrie 2018. Gemenii trebuie să-și repare greșelile
Loading...
Comentarii