MENIU CAUTĂ
25 Oct. 2008 13:00

Turcescu, noul director general la Realitatea FM

Distribuie

0-101276-turcescu.jpgRobert Turcescu a fost numit director general al postului de radio Realitatea FM, totodată acesta urmând să realizeze emisiunea "România în direct", difuzată până acum la Europa FM, la postul de radio al trustului Realitatea-Caţavencu, a declarat Turcescu.

„Mi s-a oferit funcţia de director general al postului Realitatea FM şi am acceptat”, a precizat Turcescu. Totodată, acesta a spus că emisiunea „România în direct” pe care o realiza la postul de radio Europa FM, va contiua să fie realizată la Realitatea FM, în acelaşi format şi de la aceeaşi oră. „România în direct” este un talk-show, difuzat de luni până vineri, de la 13.00 la 14.00.

Robert Turcescu (33 de ani) are 15 ani de experienţă în presă, de-a lungul vremii lucrând ca reporter, redactor, realizator sau comentator atât în radio şi televiziune, cât şi în presa scrisă centrală (Curierul Naţional, Ziua, Evenimentul zilei, Dilema).

În prezent, Robert Turcescu este realizator al emisiunii „100%”, difuzată de postul Realitatea TV şi face parte din Consiliul Editorial al Cotidianu

Loading...
Comentarii