MENIU CAUTĂ
13 Sep. 2011 13:03

Uite cine a luat marele premiu, de 10.000 de dolari, la Academia lui Horia

Distribuie

Andreea Bălan, Stefano Mazzanti şi fostul coechipier al Ioanei, Mircea Zara, nu au reuşit să-l impresioneze pe maestru cu nici o capodorperă culinară.
„Sunt flatată de această realizare şi, amintindu-mi de începuturile acestui concurs, de preselecţii, de sentimentul pe care l-am trăit în momentul în care am aflat că am fost selecţionată printre cei 18 participanţi, încă nu-mi vine să cred că am câştigat. Experienţa semifinalei m-a ambiţionat şi în finală am reuşit să îmi stăpânesc emoţiile astfel încât să mă pot concentra pe ceea ce aveam de făcut. La Academia lui Horia am învăţat că niciodată nu e târziu să-ţi urmăreşti o pasiune sau să depui eforturi pentru realizarea ei”, mărturiseşte Ioana.
Maestrul Vîrlan s-a arătat mulţumit de prestaţia căştigătoarei.
„Ioana a reuşit să mă impresioneze cu ultimul ei preparat. Compus din mai multe semipreparate, bine gătit, folosind tehnici culinare diverse şi prezentându-l frumos, ruloul din piept de curcan a fost masterpiece-ul câştigător. La celelalte probe, a fost foarte aproape de Stefano, pricipalul competitor, ba chiar şi de ceilalţi doi concurenţi, dar finalul a fost pe măsura ambiţiei sale”, a concluzionat Horia.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii