18 Mai. 2018 09:58

FOTO | Se fac ultimele pregătiri înainte de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Distribuie

Se pregătesc ultimele detalii ale nunții Prințului Harry cu Meghan Markle, iar mama miresei, Doria Ragland, așteaptă cu emoții momentul în care își va vedea fiica căstorită. 


Libertatea.ro va transmite sâmbătă, în timpul nunții dintre Prințul Harry și Meghan Markle, cele mai importante momente de la evenimentul anului în Marea Britanie. Andreea Archip, trimisul special al Libertatea în Londra, vă va oferi toate detaliile despre nunta regală, dar și cum petrece poporul englez. 

Între timp, Doria Ragland a făcut cunoștință cu socrul mare, Prințul Charles (alături de care a băut ceai), dar și cu fratele Prințului Harry, Prințul William, dar nu se știe încă dacă Doria își va conduce fiica către altarul Capelei St. George, având în vedere că tatăl lui Meghan, Thomas Markle, nu va putea participa la nuntă, scrie BBC.

Într-un comunicat de presă, Meghan Markle a arătat că tatăl ei nu va participa la nuntă, după un infarct și o operație pe inimă.

Repetițiile pentru nuntă au început de câteva zile, iar mai multe procesiuni militare se desfășoară, vineri, în orășelul Windsor. La repetiții au asistat și Harry și Meghan, care au vrut să se asigure că totul se va desfășura conform planului. Ei au fost însoțiți de o echipaje de poliție până la Capela St. George.

Alți membri ai Familiei Regale a Marii Britnaii se află s-au deplasat și ei la Castelul Windsor înaintea nunții, printre care Ducele și Ducesa de Cambridge, dar și Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall.

Au fost dezvăluite și detalii despre tortul nunții, al cărui creator este cofetarul Clarie Ptak. Tortul va fi prezentat într-o manieră 'non-tradițională' și va fi afișat într-o 'instalație' specială.

And so it begins ?

A post shared by Violet By Claire Ptak (@violetcakeslondon) on

Prăjitura va avea aromă de lămâie și flori de soc și va fi servit celor 600 de invitați de la recepția ținută la Castelul Windsor. La tort au muncit 6 oameni timp de 5 zile în bucătăriile Palatului Buckingham.

Meghan Markle va avea 10 domnișoare de onoare și spune că a dorit să nu aleagă între cele mai apropiate prietene.

Repetiția militară de la Windsor a atras sute de copii, părinți, iar în oraș s-a răspândit un sperit de sărbătoare. 250 de militari vor lua parte la evenimentul de sâmbătă.


CITEȘTE ȘI: Amazon face angajări în România. Ce posturi oferă gigantul online și ce trebuie să faci pentru a te încadra


FOTO: EPA

  'Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului', la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

Loading...
Comentarii