17 Mar. 2016 19:12

Uluitor! Ce au surprins fotografii în biroul lui Putin! Imaginea a devenit virală! FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

O imagine cu Vladimir Putin din timpul unei întâlniri la nivel înalt la Kremlin a devenit virală pe internet. Și asta, pentru că în biroul președintelui rus a fost fotografiată în fundal o masă de călcat, sprijinită lângă o piesă de mobilier, în spatele lui Putin.
Pentru că e de-a dreptul bizar ca un lider de stat să țină o masă de călcat în biroul său oficial, reprezentanții de la Kremlin s-au văzut nevoiți să nege informația și spun că aceasta ar fi de fapt o mașină cu dezinfectant pentru purificarea aerului, pentru ca nu cumva președintele să ia vreo răceală.

Russian President Vladimir Putin and Russian Minister of Foreign Affairs Sergey Lavrov

Imaginea a fost făcută în timpul unei ședințe a președintelui rus cu Ministrul Apărării, Sergei Shoigu, și Ministrul de Externe, Sergei Lavrov, și a devenit imediat virală pe rețelele de socializare, iscând glume pe seama liderului rus, că acesta și-ar călca singur hainele în birou, dar și critici la adresa administrației lui Putin. Cu toate acestea, o sursă de la Kremlin a precizat pentru ziarul Moskovsky Komsomolets că obiecte precum mese de călcat, aspiratoare, găleți saumopuri sunt înterzise în birourile Kremlinului.

Foto:EPA

Comentarii