Un autobuz cu 17 pasageri la bord a luat foc în mers in judetul Bihor

19 mai 2017 17:43

Un autobuz în care se aflau şoferul şi 17 pasageri a luat foc în mers, vineri, în Diosig, județul Bihor, nicio persoană nefiind, din fericire, rănită.

Un autobuz cu 17 pasageri la bord a fost mistuit în întregime de flăcări vineri, în timp ce circula pe DN19 în localitatea bihoreană Diosig.

Potrivit căpitanului Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, şoferul autobuzului a oprit de îndată ce a observat fumul ce ieşea de la motor, a evacuat toţi pasagerii şi a încercat singur să oprească flăcările. Depăşit de situaţie, a solicitat ajutor pompierilor.

„În jurul orei 15,00, printr-un apel la 112, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în Diosig, pentru stingerea unui incendiu produs la un autobuz. Când echipajele au ajuns acolo, incendiul era generalizat în interiorul autobuzului, flăcările se manifestau la întregul autovehicul”, a declarat, pentru Bihoreanul, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Cei 14 pompieri mobilizaţi la locul incendiului, toţi de la Staţia Săcueni, au stins flăcările în 15 minute, dar fără să mai aibă ce să salveze, autobuzulul arzând în întregime.

Sursa foto: Facebook / grupul INFO TRAFIC jud. BIHOR

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro