Un cunoscut primar de la noi, filmat în ipostaze indecente, cu două tinere | VIDEO+18

19 ianuarie 2016 23:21 De: ,
Clipe de coşmar pentru primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, după ce a fost făcut public un filmuleţ în care acesta ar fi fost surprins în compania a două prostituate.
Scenele de sex care datează din anul 2012 şi care par să îl aibă în rolul principal pe primar au fost distribuite de un anonim către redacţiile mai multor publicaţii locale din Buzău.
Înregistrarea în care un bărbat care seamănă cu primarul Boşcodeală apare că se distrează timp de 15 minute cu două tinere studente într-o cameră de hotel din Bucureşti vine cu câteva luni înainte de alegerile locale şi parlamentare. Filmuleţul a fost distribuit acum cu scopul cel mai probabil de a-l compromite pe Boşcodeală, aflat la cel de-al cincilea mandate de primar.
Cine este Constantin Boșcodeală
Primarul Boşcodeală are trei copii, unul din prima căsătorie şi alţi doi minori proveniţi din cel de-al doilea mariaj cu soţia sa Felicia.
În iulie 2013, primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat, printre altele, că ar fi dat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei Asociației Sportive Fotbal Club Gloria Buzău.
Pe data de 10 februarie 2015, Boșcodeală a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA în iulie 2013, fiind acuzat că a acordat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei către Fotbal Club Gloria Buzău, decizia Judecătoriei Brașov nefiind definitivă.
Constantin Boşcodeală mai are pe rolul Tribunalului Dâmboviţa un alt dosar, denumit “Orizont”, în care este judecat pentru abuz în serviciu, pentru atribuirea în condiţii păguboase pentru Primăria Buzău a unor terenuri către o firmă de construcţii. Instanţa a fixat ca termen de judecată ziua de 26 ianuarie 2016, dată la care edilul-şef al Buzăului este citat în ambele dosare.
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro