MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 10:30

Un român a fost ucis în Italia. Un conațional i-a tăiat gâtul cu o sticlă spartă

Distribuie

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a murit, după ce a fost atacat de un român în parcarea subterană a unui supermarket din Roma. Agresorul este acuzat că i-a provocat victimei o rană gravă în zona gâtului cu o sticlă spartă. Individul de 43 de ani a fost arestat pentru omor.

Carabinierii au împânzit sâmbătă după-amiaza parcarea subterană a unui supermarket din Roma, scrie Corriere della Sera. Anchetatorii au fost alertați după ce o crimă a fost comisă în acest loc frecventat de copii și familiile lor, la sfârșit de săptămână.

Mihai Condrat a fost tăiat în zona gâtului cu o bucată de sticlă spartă. Din cauza hemoragiei puternice, românul în vârstă de 43 de ani a murit în doar câteva minute.

Medicii chemați de urgență la fața locului nu l-au mai putut salva, fiind nevoiți să constate decesul.

Cel care l-a atacat este Gheorghiță Tudorache, un român de 43 de ani, cu care Condrat s-ar fi certat din motive aparent banale.

Bărbatul acuzat de omor calificat a fost arestat de carabinieri. Potrivit presei din Italia, atât autorul crimei, cât și victima sa, nu aveau domiciliu stabil în Roma.

O altă crimă în care au fost implicați români a avut loc în iunie în Italia. Un român a fost omorât de un conațional în sudul Italiei, atacatorul tăindu-i gâtul victimei sale și apoi abandonându-l în plină stradă.


Citește și Doi jucători de baschet americani, înjunghiați într-un club din Brăila. Unul dintre ei este în stare gravă. Amintiri dureroase cu Marian Cozma și Chauncey Hardy


 

Loading...
Comentarii