Un tânăr a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Câmpina. Echipajele de la Smurd au ajuns la fața locului

12 august 2017 18:47

Un tânăr a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Câmpina. Băiatul are 28 de ani  și lucra la izolarea termică a unui apartament  al blocului 40 (scara A) de pe Strada Orizontului.

Un tânăr a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Câmpina, după ce coarda cu care era legat s-a rupt, iar bărbatul s-a prăbușit în gol, de la aproximativ 15 metri, anunță Câmpinatv.ro. Medicii au ajuns imediat la fața locului.

Un tânăr a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Câmpina și a fost preluat de medici

Bărbatul lucra împreună cu un coleg care a dispărut după producerea accidentului. Cel mai probabil, s-a speriat. Acum este căutat de poliție. Leziunile sunt grave, fractură de coloană și fractură de bazin, după cum a precizat  purtătorul de cuvânt al ISU Prahova. A fost solicitat elicopterul Smurd pentru a transporta victima la un spital din București.
Potrivit medicului de pe elicopterul Smurd, bărbatul a suferit numeroase traumatisme: toracic forte cu fracturi costale stângi, traumatism abdominal cu suspiciune de hemiperitoneu, fractură de bazin, fractură de coloană și politraumatism cranio-cerebral minor, de nivel 1.

FOTO: Câmpinatv.ro

Citește și


Familia Iordănescu i-ar fi interzis să devină preot din cauză că „trăiește în desfrâu”. Andrei a făcut degeaba Teologia!


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro