VIDEO EXCLUSIV/ Cum s-au pregătit de botez Alina Pușcaș și soțul său, Mihai Stoenescu. Antrenamente de dans în public!

19 iunie 2017 23:30 De: ,

După ce s-au căsătorit în secret, Alina Pușcaș și soțul său, Mihai Stoenescu, au făcut și botezul fetiței lor. Evenimentul nu a fost însă însoțit și de vreo petrecere. 

Sunt împreună de mai bine de doi ani, perioadă pe care au trăit-o însă la intensitate maximă. În viața lor, schimbările s-au succedat cu repeziciune.

 

Foto: Vlad CHIREA/ Video: Robert HANCIAREC

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu, de profesie medic stomatolog, au devenit pentru prima oară părinții unui băiețel, Alexandru, în luna august 2015. La doar un an după, vedeta TV aducea pe lume și o fetiță, iar weekendul care tocmai s-a încheiat, cei doi și-au oficializat relația, devenind soț și soție. Mai mult,  Alina Pușcaș și soțul său, Mihai Stoenescu, au avut și un alt eveniment important din viața lor. Mai precis, botezul micuței lor, Melissa Antonia, care deja are opt luni. Fetița a fost doar creștinată, în timp ce petrecerea pe care Alina și-o dorește să se desfășoare într-o locație cu piscină, în care invitații să aibă chiar ocazia să se și răcorească, a fost amânată…

Când copiii sunt acasă…

Cei doi au făcut serioase antrenamente de… dans, înaintea acestor două evenimente, și a petrecerii ce va avea loc, tot în secret. Nu contează că sunt în public sau nu! Alina și Mihai se dezlănțuie, important este că sunt ei doi, restul nu mai contează. Așa s-a întâmplat recent, la un eveniment monden. Au venit împreună și, pe seară, când se lăsase întunericul, cei doi soți au dansat și s-au distrat cum nu se poate mai bine. Aveau și motive să o facă. Sunt fericiți împreună, copiii rămăseseră în grija mamei-soacre și au toată viața înainte să petreacă!

Și-au ținut ascunsă relația

Alina Pușcaș și-a ținut mult timp ascunsă relația pe care o avea cu medicul Mihai Stoenescu. Asta până când vedeta TV s-a afișat cu o minunăție de burtică, pe când era însărcinată cu primul său copil. În cele din urmă, ea a recunoscut că medicul stomatolog era tatăl copilului pe care-l aștepta și, în scurt timp, cei doi și-au făcut publică idila. După ce partenerul ei pusese punct unei relații mai vechi, care dura de ceva ani.

CITEȘTE ȘI:

Alina Pușcaș s-a căsătorit cu Mihai Stoenescu. Imagini de la nunta celor doi

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro