11 Sep. 2017 21:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Augustin Viziru spune cum a fost prima lui zi de școală: ”Nu mi-a plăcut deloc!”

Distribuie

Actorul nu are amintiri prea plăcute despre anii petrecuți pe băncile școlii. Augustin Viziru nu se ascunde și recunoaște ce a spus după prima zi de cursuri.

A ajuns unul dintre cei mai talentați actori ai tinerei generații, cu roluri memorabile în serialele în care a jucat.

Cu toate acestea, Augustin Viziru nu a făcut cursuri de actorie, deși a încercat. Și nici nu a fost genul de elev căruia să-i placă prea mult școala. El își aduce și acum aminte despre prima lui zi ca elev și despre ceea ce a spus la finalul zilei. Augustin Viziru nu se ascunde și mărturisește:

”Îmi amintesc de prima zi de școală, e memorabilă. După ore, când a venit mama să mă ia, am intrebat-o când luăm vacanță. Nu mi-a plăcut deloc”. Cu toate acestea, chiar dacă nu de puține ori a fost un copil rebel, Augustin a urmat drumul pe care l-a ales.

Face ceea ce-i place

În prezent, el face ceea ce-și dorește, actoria. A fost cooptat din nou în lumea serialelor tv, după alte două realizări de acest gen.

”Sunt bucuros că o să ne reactivăm cu seriale din ce în ce mai spectaculoase și că cinematografia a început să lucreze din nou după o perioadă grea pentru majoritatea actorilor. Îmi place ce fac și mă simt foarte bine. Atmosfera pe care o găsesc aici, în echipa doamnei Ruxandra Ion, este atât de plăcută, iar toți banii din lume nu ar conta așa de mult. Fiecare știe ce are făcut, când să tacă, e greu să mai găsești așa ceva în altă parte”, a mărturisit Augustin Viziru la evenimentul de lansare al noului serial în care va juca, ”O grămadă de caramele”.


Noul an școlar 2017-2018. Câte săptămâni de cursuri şi câte vacanţe au elevii. Ce se schimbă la Bacalaureat şi la Evaluarea Naţională


 

Loading...
Comentarii