22 Oct. 2017 21:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Marina Almășan a renunțat să-și mai facă planuri cu Georgică Cornu. ”El este încă un bărbat însurat”

Distribuie

Au o relație de mai bine de patru ani, dar în prezent nu-și fac niciun plan să o oficializeze. Marina Almășan a renunțat deja la această idee, asta pentru că partenerul său este în prezent un ”bărbat cu multe probleme”.

Marina Almășan pare să nu aibă noroc prea mare în dragoste.

Vedeta tv a avut două căsnicii ratate și a suferit cumplit în urma divorțului de Victor Socaciu, după ce acesta a înșelat-o mult timp cu impresara lui.  Când se părea că a ieșit soarele și pe strada sa, au apărut alt gen de probleme. În prezent, vedeta TVR are o relație de mai bine de patru ani cu omul de afaceri Georgică Cornu, se înțeleg foarte bine, dar momentul în care își vor oficializa relația pare a fi departe. Asta pentru că, partenerul său este, potrivit mărturisirilor sale, ”un bărbat de nota 10, dar cu multe probleme”.  Mai precis, acesta este încă însurat, iar soția sa îl ”torturează cu un divorț interminabil”.

”El este un bărbat de 10, dar este atât de încurcat cu problemele pe care le are, cu un divorț interminabil, cu o soție care se încăpățânează să-l tortureze prin această legătură care nu mai are niciun temei. E atât de complicată povestea lui, sărmanul…Este  un om de zece îngenuncheat de toate problemele. El mi-a fost cel mai mare sprijin, el m-a ajutat să fac față unor atacuri mizerabile din partea fostului soț și să mă ridic când aveam sentimentul că nu mi-a fost aproape. Așa cum și eu trebuie să-l sprijin. Când am văzut ce mult durează procesul, am pus un fel de frână în planurile de viitor. Aștept să se lămurească lucrurile. Experiențele trăite mă fac să fiu mult mai prudentă”.

El e cel care ar trebui să-și mute domiciliul

Un alt impediment în calea căsătoriei l-ar constitui, pentru vedeta tv, și distanța, faptul că partenerul său locuiește în Timișoara, iar ea în Capitală. Marina Almășan nu s-ar muta niciodată din Capitală, nici măcar să-și întemeieze o familie cu acesta. Motivele?

”Sunt foarte legată de București, de o pereche de părinți pe care-i divinizez. Ar fi incorect să plec de lângă ei când au nevoie. Am copiii care încă nu sunt aranjați la casele lor. Victor e un copil care are doar un părinte, cu excepția unei modeste pensii alimentare. Și mai e și televiziunea. Simt că încă mai am lucruri de spus. E foarte grea renunțarea. Și am credința că dacă persoana mea reprezintă un lucru important, va fi lângă mine”, a spus aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Cătălin Măruță a dezvăluit cum se împart treburile în familie și ce au de gând cu al treilea copil

 

Loading...
Comentarii