MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 12:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV / Silviu Biriș a divorțat, dar nu a uitat. Amintire dulce-amară despre ziua în care a fost ”cel mai fericit bărbat de pe pământ”

Distribuie

Pentru Silviu Biriş, Valentine’s Day are o semnificație aparte. Actorul a divorțat, dar își amintește cu nostalgie despre momentul în care, pe o pârtie din Predeal, a făcut prima și unica sa cerere în căsătorie.

Actorul s-a despărțit de soția sa, anul trecut, deși mariajul lor părea că merge foarte bine. Silviu Biriș a divorțat de Irina Cornișteanu, chiar dacă cei doi au împreună doi copii. Cu toate acestea, actorul spune că pentru el Valentines Day are o semnificație aparte…Tocmai pentru că-i amintește de un moment unic, care o are ca protagonistă pe fosta sa consoartă.

'Îmi aduc aminte de cel mai frumos Valentines Day. Pe o pârtie la Predeal, petreceam noi, eram foarte tineri și cred că era cadrul, momentul. Am făcut o cerere în căsătorie, prima și unica în viața mea. Mi s-a răspuns cu un da răspicat. Toată lumea era fericită și eu am fost cel mai fericit bărbat de pe pământ. Sărbătoarea asta comercială mie mi-a adus o notă de bun augur în viața personală. Apoi au apărut copii', a mărturisit artistul pentru Libertatea.

Acesta a evitat însă să facă vreun comentariu pe marginea divorțului și nici asupra motivului care a dus la această despărțire neașteptată.

Petrece timp cu copiii săi

Deși a divorțat, Silviu Biriș petrece mult timp cu copiii săi, cărora obișnuiește și să le gătească. Pentru că, spune el, aceasta este o dovadă de iubire.

'Recomand tuturor părinților să sacrifice din timp și să-l dedice copiilor. Au nevoie de noi', a adăugat Silviu Biriș.

Acesta a mai spus că fiica sa pare să-i calce pe urme.

'E unul talentat și-n familia noastră. Fiica mea cam cântă tot ce se poate, în special muzica vârstei. Dar iubește foarte mult foclorul, asta și datorită mătușii mele, Veta Biriș, pe care o admiră foarte mult', a mai spus actorul.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi

Loading...
Comentarii