16 Dec. 2017 17:26

VIDEO/ Fostul Principe Nicolae a ajuns la Curtea de Argeș înaintea Trenului Regal

Distribuie

 Fostul Principe Nicolae a ajuns la Curtea de Argeș, cu puțin timp înainte Trenului Regal, care transportă sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I.

Principele Nicolae nu a fost primit în Trenul Regal, alături de ceilalți membrii ai Casei Regale. „Voi merge pe lângă tren”, a declarat fostul Principe Nicolae înaintea înmormântării.

Fostul Principe Nicolae a ajuns la Curtea de Argeș înaintea Trenului Regal

Cu lacrimi în ochi și extrem de abătut, fostul Principe a ajuns la Curtea de Argeș, locul unde va fi înmormântat bunicul său, puțin după ora 17.00, înaintea Trenului Regal. Sicriul cu trupul Majestății Sale Defuncte a fost urcat în Trenul Regal, care  a plecat din Gara Regală din Băneasa, în aplauzele mulțimii.

Patriarhul Daniel a oficiat sâmbătă slujba de la Catedrala Patriarhală pentru Regele Mihai și și-a exprimat regretul că lăcașul de cult este prea mic pentru a primi toți oamenii care ar fi dorit să fie prezența la înmormântarea Regelui Mihai.

Citește și

VIDEO/A murit Regele, trăiască tânăra generație de regaliști! Cum s-au pregătit tinerii pentru funeraliile regale

Cine sunt capetele încoronate care participă la funeraliile Regelui Mihai și ce legături sunt între ei și Casa Regală a României

 

Loading...
Comentarii