MENIU CAUTĂ
10 Noi. 2018 16:37

VIDEO | Nicolae Guță a cântat în același local în care a fost bătut Florin Salam. Cum a fost tratat manelistul

Distribuie

Chiar dacă lumea manelelor a fost șocată după incidentul în care a fost implicat Florin Salam la Milano, Nicolae Guță a avut curajul să cânte în același local.

Mai multe persoane, printre care și diverși maneliști și interlopi și-au exprimat stupoare după ce Florin Salam a fost pocnit de un interlop în timp ce susținea un spectacol. Printre aceștia s-a numărat și Nicolae Guță, care surpriză, a recent a cântat în același local.

Manelistul a fost adus peste hotare ce aceiași oameni care l-au dus și pe Florin Salam în Italia, în ziua în care a fost lovit. Însă experiențele celor doi au fost total diferite.

În timp ce Florin Salam a plecat de la petrecere cu un gust amar, Nicolae Guță a fost tratat ca un rege. Mai mult, el a făcut și un live în care a vorbit despre cât bine a fost primit.

„Ţin să precizez că această petrecere a fost o petrecere frumoasă, totul a fost super-ok. Îl prezint pe prietenul meu, Birică şi pe fratele nostru, Victor Tyson – ştii cum spune italianul, 'la familia'. Ţinem să-i salutăm pe toţi prietenii noştri care ne urmăresc. Ştiţi vorba aia: cele rele să se spele, cele bune să se-adune şi să revină”, a spus Nicolae Guță.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Turneul din SUA anunțat cu surle și trâmbițe de Adi Sînă se desfășoară… în restaurante!


 

Loading...
Comentarii