MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 13:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO/Constantin Enceanu a izbucnit în plâns la o petrecere. Nepoțica l-a lăsat mască!

Distribuie

Constantin Enceanu a avut parte de o mare surpriză, venită de unde se aștepta mai puțin. Artistul a plâns când a auzit-o cântând pentru prima oară pe nepoțica sa.  

Nu de puține ori, 'așchia nu sare departe de trunchi'. Ei bine, acest lucru pare să se adevereasca și în cazul lui Constantin Enceanu. Artistul a descoperit, întâmplător, că are o nepoțică foarte talentată. Acesta a fost atât de emoționat când a auzit-o cântând, încât i-au dat lacrimile.

'Am o nepoțică de 4 ani și jumătate. Înclin să cred că are talent. Am auzit-o prima oară la botezul frățiorului ei, a lui Alex, când i-am cântat La mulți ani. Ea fredona lângă noi, lângă orchestră. Atunci am auzit-o prima oară cântând și i-am dat microfonul. Am rămas mască, mi-au dat lacrimile, cum un copil la trei ani și ceva, cât avea atunci, cânta așa de bine, pe ritm, pe ton', a mărturisit acesta pentru Libertatea.

Constantin Enceanu a adăugat că-și va sprijini nepoții cât poate de mult, dacă aceștia își vor dori să-i urmeze exemplul.

'Am zis: frumoasă e, talent are, atunci Bunelul va fi alături de ea', a completat acesta.

Ar vrea să stea mai mult cu familia

Chiar dacă meseria sa îi aduce și multe satisfacții, inclusiv pe planul financiar, artistul și-ar dori, în prezent, cu totul altceva. La cei 53 de ani ai săi, Constantin Enceanu vrea să stea mai mult în mijlocul familiei, doar că nu poate. Motivul? Acesta este mult mai solicitat, la fel ca și-n tinerețe, iar un eventual refuz ar însemna pentru el să iasă din horă, potrivit propriilor mărturisiri.

'Viața de artist este foarte, foarte grea. Week-endurile nu le poți petrece cu familia. Sunt bunic de băiat, de patru ani și jumătate. Vreau să petrec cu el, să stau cu nepoțeii mei mai mult. Îmi pare rău când plec de acasă, mai ales când îi văd cât și-ar dori să stau cu ei. Mulți zic, da măi, dar câștigi. După o anumită vârstă însă, partea financiară o dai deoparte. Vine o vreme când zici: vreau să petrec mai mult timp cu familia, să câștig acea perioadă pierdută. Dar nu pot. La vârsta asta parcă sunt și mai multe solicitări. Nu mai poți să le refuzi elegant, dacă ieși din horă, nu mai poți ține ritmul', a adăugat acesta.

Constantin Enceanu spunea, în urmă cu ceva timp, că vrea să stea mai mult cu nepoții săi, dar nu poate refuza ofertele primite, pentru a nu ieși din horă.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Secretul lui Cristi Enache. Solistul grupului Direcția 5 s-a tuns chilug pentru a-și implanta păr

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop sâmbătă 19 ianuarie 2019. Schimbări pentru o zodie
Loading...
Comentarii