MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 21:49

Declarația șoferului care a intrat în mașina președintelui Igor Dodon

Distribuie

Șoferul care a intrat în coloana prezidențială, reușind să răstoarne vehiculul în care mergea președintele Republicii Moldova, angajat al societății „Avicola Floreni”, este în continuare internat în spitalul din Strășeni, dar a depășit momentul critic.

Colegii șoferului au luat legătura cu el și spun că acesta era la serviciu, terminase livrările și se întorcea spre Chișinău, când s-a tamponat cu mașina în care se afla Igor Dodon. 

A vorbit șoferul care a intrat în mașina președintelui Igor Dodon. „Coloana președintelui se deplasa cu viteză excesivă'

„Coloana președintelui se deplasa cu viteză excesivă. Microbuzul din fața lui a frânat brusc și șoferul nostru tot a frânat, dar a derapat, fiindcă drumul era umed. A fost un accident stupid, care e întors acum așa cum le convine', a spus sursa de la „Avicola Floreni' pentru ziarulnational.md

Menționăm că două mașini din coloana oficială a președintelui Republicii Moldova s-au răsturnat, ieri după-amiază, în apropiere de Strășeni, după ce automobilul în care se afla președintele Igor Dodon a fost acroșat de o autodubiță ce aparține întreprinderii „Avicola Floreni'.

Sunt voci care susțin că accidentul a fost „înscenat'.


Citește și:

GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania! 

Loading...
Comentarii