14 Sep. 2017 10:24

Bucura-te de confortul casei tale cu mai multi bani in buzunare!

Distribuie

Perioada concediilor este pe sfarsite si cu totii ne indreptam atentia catre sarbatorile de iarna. Sa economisim pentru cadouri, pentru cei dragi, dar si pentru noi.

Iti vindem un pont: salveaza energie, plateste mai putin facturile la incalzire, iar banii care iti vor ramane vor fi un prim pas catre achizitionarea cadoului mult dorit.

Nu stii cum sa platesti mai putin? Te invatam tot noi! Izoleaza-ti locuinta cu polistiren expandat (EPS)! Comparat cu oricare dintre celelalte material termoizolante  polistirenul are cel mai bun raport rezistenta termica/cost. Astfel, confortul casei tale va fi mult sporit, direct proportional cu costurile de intretinere.

Atentie insa la alegerea EPS-ului! Nu toate tipurile de polistiren expandat sunt recomandate pentru izolarea fatadei (recomandarea specialistilor este EPS 80). Acesta trebuie sa aiba o grosime de cel putin 10 cm, iar orice cm in plus la aceasta valoare face ca investitia sa fie una rentabila pe termen lung.

De asemenea, după termoizolarea cu polistiren expandat nu trebuie sa-ti mai fie teama de mucegai, intrucat permeabilitatea la vapori a materialului nu favorizeaza blocarea umiditatii intre placa de polistiren si zid. Deci, fara igrasie in casa ta!

Iar asta nu e tot! Utilizarea termosistemului reduce costurile constructiei datorita montarii lui rapide, fiind un material usor de manevrat. Acesta este un alt motiv pentru care nu ar mai trebui sa stai pe ganduri, ci sa-ti iei o echipa si sa incepi de astazi termoziolarea casei tale cu EPS.

Ce ai putea sa-ti doresti mai mult? Investe acum in casa ta! Termoizoleaza cu polistiren expandat si economiseste bani pentru masina sau vacanta mult dorita. Bucura-te de confortul casei tale cu mai multi bani in buzunare!

Loading...
Comentarii