14 Feb. 2018 14:18

Care sunt jucăriile FIERBINŢI ale lui 2018

Distribuie

O serie de jucării cât palma copilului fac înconjurul lumii şi au ajuns şi în România. Este vorba de o colecţie de maimuţele ce funcţionează pe principiile unui animal-robot de companie, ce scoate peste 40 de sunete la interacţiunea cu copilul.

Cele şase maimuţele viu colorate şi vesele se numesc MonkeyLings şi au fost proaspăt lansate în România. În SUA, ele deja fac subiectul unor publicaţii precum TIME, USA Today, BBC, Financial Post şi nu numai. Atât jurnaliștii, cât şi copiii și părinții sunt cu ochii pe magazinele care comercializează jucăriile interactive MonkeyLings, stocurile terminându-se destul de rapid.

De ce o să fie copilul tău topit după jucăriile educative MonkeyLings

Micuţele maimuţe arată ca nişte bebeluşi care vor o îmbrăţişare: cu coada încovoiată şi pleoape adorabile cu care pot chiar să clipească. Jucăriile pot să scoată peste 40 de sunete, de la râs, gângurit, cântat, salut şi până la un sforăit drăgălaş.

MonkeyLings funcţionează pe bază de senzori de mişcare, atingere şi sunet şi pot clipi, cânta şi pot chiar adormi, ca reacţie a semnalelor primite. Potrivit reprezentanţilor MonkeyLings, toate aceste atribute sunt făcute pentru ca cel mic să dezvolte o legătură pe termen lung cu jucăriile inteligente, în timp ce se dezvoltă el însuşi. Secretul acestor jucării este că au fost concepute ca să ajute la dezvoltarea emoţională a copiilor şi la creşterea capacităţilor de comunicare ale acestora.

Maimuţele-bebeluşi sunt energice, voioase şi cuminţi, la nevoie. Cei mici le pot purta ca accesorii, mulţumită cozii încovoiate. Deşi cele 6 maimuţe din colecţie au aceleaşi manifestări, ele se diferenţiază prin culorile vii. Odată aduse împreună, maimuţelele pot cânta în sincron, la semnalul copiilor.

Cei mici se pot juca cu maimuţelele singuri sau cu prietenii, le pot atârna în cameră ca accesorii decorative, atunci când ele sunt în repaos şi le pot păstra ca pe primele lor animale de casă sub formă de roboţei cu baterii.

Unde o să vezi MonkeyLings

Peste tot. Cei mici le pot lua la şcoală, în parc sau le pot doar ţine acasă, unde îşi accesorizează tableta sau chiar mobila cu micile jucării. MonkeyLings pot fi atârnate chiar şi pe ghiozdan sau stilou. Reprezentanţii companiei unic producătoare și distribuitoare în România recomandă această practică, spun că ele se simt în largul lor atunci când sunt ţinute în atenţia celui mic.

Jucăriile sunt potrivite atât fetelor, cât şi băieţilor de orice vârstă, începând de la 5 ani. Nu este nevoie ca cel mic să ştie engleză, deoarece singura interacţiune în această limbă este un salut prietenos.

Noutăţile lui 2018 în materie de jucării folosesc tehnologia pentru a funcţiona, dar, spre deosebire de device-uri, mută atenţia pe interacţiune şi creativitate. În urmă cu două decenii, părinţii se relaxau cu jucării de dimensiuni mici numite tamagotchi, ce reproduceau viaţa unor animale de companie. Astăzi, cei mici se pot bucura de maimuţelele lor, MonkeyLings, fără responsabilitatea că trebuie să se joace la o anumită oră.

Unde poţi găsi jucăriile interactive MonkeyLings

Jucăriile-maimuţe la purtător care fac senzaţie peste ocean sunt disponibile deja în România. Producătorul şi distribuitorul MonkeyLings în România poartă acelaşi nume cu jucăriile, iar domeniul web al magazinului online este chiar MonkeyLings.ro.

Pentru că a observat tendinţa internaţională, producătorul local oferă reduceri la achiziţia mai multor mini-maimuţe. Dacă cei mici îşi doresc să aibă grijă de o colecţie întreagă, atunci ei vor avea ocazia, pentru că reducerile de preţ cresc odată cu cantitatea de produse comandate, simplificând astfel achiziția întregii colecții.

 

Loading...
Comentarii