Cum eliminati apa din corp

04 septembrie 2008 18:38

Aveti fata sau picioarele umflate si retineti lichid in organism? In acest caz este bine sa incepeti un regim alimentar si sa apelati la ajutorul produselor naturiste.Retentia de lichide in tesuturi sau in cavitatile corpului poate sa apara in special la persoanele care au afectiuni cardiace, hepatice sau renale. Principalul simptom e aparitia umflaturilor care pot fi generalizate sau doar localizate (pe fata, picioare sau abdomen). In acest caz trebuie sa eliminati complet sarea din alimentatie

Aveti fata sau picioarele umflate si retineti lichid in organism? In acest caz este bine sa incepeti un regim alimentar si sa apelati la ajutorul produselor naturiste.

Retentia de lichide in tesuturi sau in cavitatile corpului poate sa apara in special la persoanele care au afectiuni cardiace, hepatice sau renale. Principalul simptom e aparitia umflaturilor care pot fi generalizate sau doar localizate (pe fata, picioare sau abdomen). In acest caz trebuie sa eliminati complet sarea din alimentatie, sa nu dormiti ziua, sa beti mai putine lichide si sa treceti la o alimentatie preponderent vegetariana. Sunt contraindicate iaurturile, branzeturile grase, untul, mancarurile grase, alcoolul, ceaiul negru, cafeaua si ciocolata.

Produsele naturiste va pot veni si ele in ajutor.

– Punarnava Herba Ayurvedica: util in cazul umflaturilor, obezitatii si pentru refacerea tesuturilor moi. Administrare: o tableta de 3 ori/zi.
Pret: 28 lei;

– Diuretic Fares: este bun in cazul retentiei hidrosaline. Favorizeaza diureza si elimina astfel toxinele acumulate in organism. Administrare: 1-2 tablete de 3 ori/zi.
Pret: 9,3 lei;

– Denoxinal: ajuta la eliminarea apei din tesuturi datorita mesteacanului prezent in formula si va scapa de toxinele acumulate in corp. Administrare: o tableta/zi.
Pret: 26 lei;

– Fitomagra Drena Ceai Aboca: este indicat persoanelor cu retentie hidrosalina, dar are si o actiune puternic depurativa, fiind de mare folos persoanelor care vor sa slabeasca. Administrare: un plic la o cana, preferabil dimineata.
Pret: 20 de lei;

– Kaishore Guggul Herba Ayurvedica: util in umflaturi, mai ales daca pentru o perioada se elimina carnea din alimentatie. Administrare: o tableta de 3 ori/zi.
Pret: 32 lei;

– Normotensiv Laboratoarele Medica: indicat in cazul umflaturilor, scoate apa din tesuturi. Administrare: o tableta de 3 ori/zi.
Pret: 14 lei;

Produsele le puteti gasi in magazinele din Splaiul Independentei nr. 2 K si din str. Lipscani nr. 104.


Liliana Simidon
Specialist in produse naturiste


Alte remedii naturiste


GEL EXTRAFORTE PICIOARE USOARE ? confera o senzatie de usurare picioarelor obosite, umflate, grele si cu celulita. Uz: aplicati zilnic, masand delicat, pana la absorbtie.

N?MOL EXTRAFORTE PENTRU SL?BIRE ? TERMO – complex de namol pentru impachetari locale, folosit in tratamentul de suplete si retentie hidrica. Uz: se aplica un strat subtire pe picioare, coapse, solduri si brate. Se infasoara cu o pelicula transparenta, se lasa 45 de minute si se inlatura cu un burete umed.

N?MOL EXTRAFORTE PENTRU SL?BIRE ? RECE – complex de namol pentru impachetari, recomandat in tratamentul de suplete si retentie hidrica, pentru pielea sensibila, cu probleme circulatorii. Uz: se aplica pe picioare, coapse, solduri sau brate. Se infasoara cu o pelicula transparenta, se lasa 45 de minute si se inlatura cu un burete umed.

MAXISUDOR – crema pentru tratamentul eliminarii apei din organism. Uz: aplicati pe zonele interesate.
DULCISSIMA – emulsie foarte fina, relaxanta, pe baza de camfor natural, menta si mentol. Confera o senzatie de usurare picioarelor obosite sau umflate.


Oana Turcu
Ardes Cosmetici
www.ardes.ro
telefon:021.313.60.77

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro