19 Apr. 2017 23:30 Alexandru Boariu

LIBERTATEA TE AJUTĂ: Dividende pentru acționarii de la SC Conted SA

Distribuie

Depozitarul Central informează investitorii că a început distribuirea de dividende pentru acționarii de la SC Conted SA. Este vorba de dividendele aferente anului financiar 2016.

Banii vor putea fi ridicați până, cel mai târziu, la data de 18.03.2020. Valoarea dividendului brut pe actiune este de 0,81 lei. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 03.04.2017. Pentru acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central, plata se va efectua în contul băncii de decontare a Participantului respectiv, deschis la banca de decontare. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face fie prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari (inclusiv a coordonatelor contului), fie în numerar, la ghişeele bancare ale B C R, din întreaga ţară.

Valoarea nominală a unei acțiuni Conted (simbol CNTE) este de 9,53 lei. Acțiunile sunt tranzacționate la La Bursa de Valori București. În ultimele zile, prețul a variat în jurul a 32 de lei/acțiune. În ultimele 52 de săptămâni, acțiunile Conted au înregistrat un preț maxim de tranzacționare de 49,5 lei/acțiune și un preț minim de 30,2 lei/cțiune.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

Comentarii
← Inchide